Industrielle rettigheder - immaterielret

Immaterielret eller populært kaldet varemærker i nogle brancher beskytter navne eller frembringelser. Har I brug for at overdrage nedennævnte rettigheder eller lignende kan firmaet hjælpe med det.

Immaterielret beskytter en virksomheds eller persons industrielle rettigheder. På engelsk “Industrial Property Rights” (IPR).

 • Domænenavne er de navne der benyttes på URL-adressen, når man skal finde en hjemmesides navn på Internettet. Oprettelse og registrering f.eks. www.mitfirma.dk fast pris kr. 3.000,-.

 •  Varemærker beskytter en rettighed der kan gengives grafisk, ved ord, herunder slogans, personnavne, firmanavne, navne på fast ejendom, bogstaver og tal, figurer, og afbildninger eller varens form, udstyr eller emballage. F.eks. CocaCola.

 • Brugsmodeller beskytter en rettighed der vedrører industrielle frembringelser, der indebærer en løsning på et teknisk problem uden at være en opfindelse.

 •  Design er en mønsterbeskyttelse der vedrører industrielt design.

 •  Ophavsret dit værk er beskyttet af ophavsretten, f.eks. indholdet i en bog.
De ovennævnte rettigheder er skabte værdier der forøger firmaets aktiver. Der findes f.eks. mange logos som er mio. kroner værd i handel og vandel. Googles varemærke er i 2010 vurderet til 114. mia. kr. Da rettighederne er et aktiv kan disse rettigheder handles som en helt almindelig vare inden for de begrænsninger eller regler der findes i de respektive rettighedslove.

 

Ret til produktændringer forbeholdes. 

IPR
Logo

Bestil online – Ring mig op – Anmod om tilbud – Tilføj dokumenter til sagsbehandlingen.  

  Telefon: 8813 1013

  Email: mail@juristfirmaet.dk

  Kontor:   Man – Fre: 09 – 16

  Online:  Man – Lør: 08 – 18   

  Sociale Medier

  Copyright © 2007 – 2021 Juristfirmaet.dk | CVR 25988035 | Webmaster Erik Ravn Nikolajsen