Firmaprofil

Grundlæggeren af Juristfirmaet.dk Jørn Nikolajsen er cand. jur., fra 1989 og har de  sidste 14 år været praktiserende jurist – desuden erfaring indenfor juridisk sagsbehandling som borgmester- og magistratjurist, koncernjurist i en større produktions/salgsvirksomhed, advokatfuldmægtig og selvstændig i firmaet Husjuristen.dk. Forinden arbejdet som uddannet trælastmand i byggebranchen.

Juristfirmaet.dk er et juristfirma. Juristfirmaer tilbyder mange forskellige juridiske ydelser. En jurist og en advokat har den samme uddannelse  fra universitetet.

Firmaet har kontor i Odense centrum og professional mødelokale i Vejle centrum.

Listepriser for enkelte ydelser: testamente, særeje, dødsbobehandling, boligrådgivning og inkasso. 

Den første kommunikation er altid gratis. Er der et større materiale som skal gennemgås forinden sagen kan vurderes, er denne gennemgang ikke en del af den første kommunikation, hvorfor denne del afregnes særskilt på timebasis.

Afhængig af sagens karakter opkræves et depositum hvis du er førstegangskunde eller har bopæl i udlandet. Aflyses det indledende møde afkræves et gebyr på kr. 500,-  fordi der i den forbindelse altid er arbejde med et forberede sig, samtidig med at der er oprettet en journal.  

For hver ordre er der et gebyr på kr. 160,-  ex. moms til dækning af materialer og journalisering (opbevaring af sikker data). 

Er det smartere at tage ud til kunden og klare de juridiske opgaver på stedet, gøres det mod et kørselsalær på kr. 500,-.

Ud over listepriserne er der timepriser, som tages efter det faktiske timeforbrug som enhver professionel jurist på det faglige område ville have brugt på netop din sagsbehandling.

 – private kr. 1.900,- inkl. moms

 – erhverv med årlig omsætning under én mio. kr. 1.450,- ex. moms

 – erhverv større virksomheder kr. 1.900,- ex. moms

Klienten har krav på den bedste service. Brugervenlighed er i centrum med et let forståeligt sprog og en hurtig sagsbehandling som de vigtige servicefaktorer. Forudsætningen herfor er i dag et avanceret kontormiljø med det nyeste edb/internet-udstyr på markedet. Juristfirmaet.dk har faciliteterne og ønsker at give klienten de bedste svar så hurtigt som muligt, altid opdateret og relevant.

Netværk med advokater/juristfirmaer giver inspiration til udveksling af erfaringer og faglig viden.

Foruden nærværende hjemmeside kan der opnås adgang til Juristfirmaet fra legaloffice.dkfacebook, instagram og inkassojuristen.dk.

Firmaet agerer på markedet som en sagkyndig rådgiver til gavn for klienten. Konstant løbende juridisk kvalitetsstyring og logistikudvikling kontrolleret af et moderne edb-miljø, giver et stort fagligt overblik. Sidegevinsten er en hurtigere og sikrere sagsbehandling.

Computerne er sikret mod hackere via et professionelt nethotel der beskytter sitet og firmaets e-mails. En avanceret router i bygningen og firmaets automatisk opdaterede anti-virusprogram med firewall m.m. i computere og smartphones beskytter ligeledes klientens personlige data.

Alle computere og smartphones har adgangskoder og tager løbende back-up af journaler mv., der kopieres på et eksternt krypteret medie sikret mod uautoriseret brug.

Efter endt sagsbehandling arkiveres papirene elektronisk. Papirerne i sagen makuleres. Deres personlige papirer ligger ikke i en kælder, på en genbrugsplads eller andre steder.

Firmaet kan sende og modtage e-mails med digital signatur.

Ønsker du at maile et dokument kan det sendes krypteret, så ingen har mulighed for at hacke meddelelsen undervejs til Juristfirmaet. Kontaktformularerne på hjemmesiden kan benyttes som et nemmere alternativ.

Løbende efteruddannelse er en selvfølge for personalet.

Man kan klage over et advokatfirma til Advokatnævnet som er klageinstans for advokater, medens klager over juristfirmaer stiles til den uafhængige myndighed Forbrugerombudsmanden

De er sikret mod eventuelle fejl via firmaets ansvarsforsikring på 2 mio. kroner. Forsikringen dækker alle firmaets produkter inkl. juridisk rådgivning og økonomiske beregninger. Det er muligt at hæve forsikringsværdien ved enkelte større sager.

Vælger du Juristfirmaet.dk som din rådgiver, har du valgt en personlig rådgivning, hvor din sag bliver varetaget af en jurist fra start til slut. “Det  er rart, når en rådgiver giver sig tid til at sætte sig ind i vores situation og kommer med konkrete løsningsforslag!” siger mange.

Deres sag bliver ikke omtalt – vi respekterer tavshedspligten.

Ret til prisændringer forbeholdes.

Et profilbillede af Jørn Nikolajsen

Jurist

  • Jørn Nikolajsen

Kontakt: 

Telefon: 8813 1013   

Email: mail@juristfirmaet.dk

Kontor:   Man – Fre:  09.00 – 16.00                              Telefon:  Man – Lør: 09.00 – 18.00   

Sociale Medier

Copyright © 2007 – 2019 Juristfirmaet.dk | CVR 25988035 | Webmaster Erik Ravn Nikolajsen