Profil

Firmaprofil. Grundlæggeren af Juristfirmaet.dk Jørn Nikolajsen er cand. jur., fra 1989 og har de  sidste 15 år været praktiserende jurist.

Erfaring som borgmester- og magistratjurist – koncernjurist i en større produktions/salgsvirksomhed, advokatfuldmægtig og selvstændig i firmaet Husjuristen.dk. Udlært trælastmand med international erfaring.

Nedenfor kan aflæses firmaprofil og praktiske oplysninger..

Juristfirmaet.dk er et juristfirma. Juristfirmaer tilbyder mange forskellige juridiske ydelser. En jurist og en advokat har den samme uddannelse  fra universitetet.

Listepriser for enkelte ydelser: testamente, særeje, dødsbobehandling, boligrådgivning og inkasso. 

Den første kommunikation er altid gratis. Er der et større materiale som skal gennemgås forinden sagen kan vurderes, er denne gennemgang ikke en del af den første kommunikation, hvorfor denne del afregnes særskilt på timebasis.

Afhængig af sagens karakter lægges et depositum hvis du f. eks. har bopæl i udlandet. Aflyses et møde afkræves et gebyr på kr. 500,-  fordi der er arbejde med at forberede sig; samtidig med der er oprettet en journal.  

For hver ordre er der et gebyr på kr. 240,-  ex. moms til dækning af materialer og journalisering (opbevaring af sikker data). 

Er det smartere at tage ud til kunden og klare de juridiske opgaver på stedet, gøres det mod et kørselssalær på kr. 400,- ex. moms.

Du kan betale via Mobilepay +45 20 32 32 40 eller via netbank reg.nr. 3578 – kto.nr. 3578525998 Danske Bank. Husk at tilføje journalnummeret eller fuld navn og adresse. 

Ud over listepriserne er der timepriser, som tages efter det faktiske timeforbrug som enhver professionel jurist på det faglige område ville have brugt på netop din sagsbehandling.

 – private   kr. 1.900,-  inkl. moms

 – erhverv  kr. 1.900,- ex. moms

Klienten har krav på den bedste service. Brugervenlighed er i centrum med et let forståeligt sprog og en hurtig sagsbehandling som de vigtige servicefaktorer. Forudsætningen herfor er i dag et avanceret kontormiljø med det nyeste edb/internet-udstyr på markedet. Juristfirmaet.dk har faciliteterne og ønsker at give klienten de bedste svar så hurtigt som muligt, altid opdateret og relevant.

Foruden nærværende hjemmeside kan der opnås adgang til firmaet på legaloffice.dk, Facebook, instagram og inkassojuristen.dk og husjuristen.dk

Firmaet agerer på markedet som en sagkyndig rådgiver til gavn for klienten. Konstant løbende juridisk kvalitetsstyring og logistikudvikling kontrolleret af et moderne edb-miljø, giver et stort fagligt overblik. Sidegevinsten er en hurtigere og sikrere sagsbehandling. Firmaprofil og sikkerhed går hånd i hånd.

Vi overholder General Data Protection Regulation (GDPR) benævnt i databeskyttelsesforordningen og garanterer at dine personlige oplysninger ikke overlades til uvedkommende. 

Computerne er sikret mod hackere via et professionelt nethotel der beskytter sitet og firmaets e-mails. En avanceret router i bygningen og firmaets automatisk opdaterede anti-virusprogram med firewall m.m. i computere og smartphones beskytter ligeledes klientens personlige data.

Alle computere og smartphones har adgangskoder og tager løbende back-up af journaler mv., der kopieres til et eksternt krypteret medie sikret mod uautoriseret brug.

Efter endt sagsbehandling scannes papirerne elektronisk ind i din journal. Papirerne i sagen makuleres. Dine personlige papirer ligger ikke i en kælder, på en genbrugsplads eller andre steder.

Firmaet kan sende og modtage e-mails med digital signatur.

Ønsker du at maile et dokument kan det sendes krypteret, så ingen har mulighed for at hacke meddelelsen undervejs til Juristfirmaet. Kontaktformularerne på hjemmesiden kan benyttes som et nemmere alternativ.

Det er vigtigt at udvide ens firmaprofil. Netværk med advokater/juristfirmaer giver inspiration til udveksling af erfaringer og faglig viden. 

Løbende efteruddannelse er en selvfølge for personalet.

Man kan klage over et advokatfirma til Advokatnævnet som er klageinstans for advokater, medens klager over juristfirmaer stiles til den uafhængige myndighed Forbrugerombudsmanden

De er sikret mod eventuelle fejl via firmaets ansvarsforsikring på 2 mio. kroner. Forsikringen dækker alle firmaets produkter inkl. juridisk rådgivning og økonomiske beregninger. Det er muligt at hæve forsikringsværdien ved enkelte større sager.

Vælger du Juristfirmaet.dk som din rådgiver, har du valgt en personlig rådgivning, hvor din sag bliver varetaget af en jurist fra start til slut. “Det  er rart, når en rådgiver giver sig tid til at sætte sig ind i vores situation og kommer med konkrete løsningsforslag!” siger mange.

Deres sag bliver ikke omtalt – vi respekterer tavshedspligten.

Ret til prisændringer forbeholdes.

Firmaprofil
Jurist Jørn Nikolajsen

Kontakt

Kontakt: 

Telefon: 8813 1013

Email: mail@juristfirmaet.dk

Kontor:   Man – Fre: 09 – 16

Online:  Man – Lør: 08 – 18   

Sociale Medier

Copyright © 2007 – 2021 Juristfirmaet.dk | CVR 25988035 | Webmaster Erik Ravn Nikolajsen