Firmaprofil

Grundlæggeren af Juristfirmaet.dk Jørn Nikolajsen er cand. jur., fra 1989 og har de  sidste 14 år været praktiserende jurist – desuden erfaring indenfor juridisk sagsbehandling som borgmester- og magistratjurist, koncernjurist i en større produktions/salgsvirksomhed, advokatfuldmægtig og selvstændig i firmaet Husjuristen.dk. Forinden arbejdet som uddannet trælastmand i byggebranchen.

Juristfirmaet.dk er et juristfirma. Juristfirmaer tilbyder mange forskellige juridiske ydelser. En jurist og en advokat har den samme uddannelse  fra universitetet.

Firmaet har kontor i Odense centrum og professional mødelokale i Vejle centrum.

Listepriser for enkelte ydelser: testamente, ægtepagt, dødsbobehandling og fast ejendom 

Den første kommunikation er altid gratis.  Tilbudsgivning omfatter ikke et antal tilsendte dokumenter fra spørgeren, hvor der skal tages stilling til sagens udfald. 

Afhængig af sagens karakter opkræves et depositum hvis du er førstegangskunde eller har bopæl i udlandet.

For hver ordre er der et gebyr på kr. 160,-  ex. moms til dækning af materialer og journalisering (opbevaring af sikker data). 

Klienten har krav på den bedste service. Brugervenlighed er i centrum med et let forståeligt sprog og en hurtig sagsbehandling som de vigtige servicefaktorer. Forudsætningen herfor er i dag et avanceret kontormiljø med det nyeste edb/internet-udstyr på markedet. Juristfirmaet.dk har faciliteterne og ønsker at give klienten de bedste svar så hurtigt som muligt, altid opdateret og relevant.

Netværk med advokat/juristfirmaer og udveksling af erfaringer.

Foruden nærværende hjemmeside kan der opnås adgang til Juristfirmaet fra legaloffice.dkfacebook og instagram.

Firmaet agerer på markedet som en sagkyndig rådgiver til gavn for klienten. Konstant løbende juridisk kvalitetsstyring og logistikudvikling kontrolleret af et moderne edb-miljø, giver et stort fagligt overblik. Sidegevinsten er en hurtigere og sikrere sagsbehandling.

Computerne er sikret mod hackers via et professionelt nethotel der beskytter sitet og firmaets e-mails. En avanceret router i bygningen og firmaets automatisk opdaterede anti-virusprogram med firewall m.m. i computere og smartphones beskytter ligeledes klientens personlige data.

Alle computere og smartphones har adgangskoder og tager løbende back-up af journaler mv., der kopieres på et eksternt  krypteret medie sikret mod uautoriseret brug.

Efter endt sagsbehandling arkiveres papirene elektronisk. Papirerne i sagen makuleres. Deres personlige papirer ligger ikke i en kælder, på en genbrugsplads eller andre steder.

Firmaet kan sende og modtage e-mails med digital signatur.

Ønsker du at maile et dokument kan det sendes krypteret, så ingen har mulighed for at hacke meddelelsen undervejs til Juristfirmaet.dk. Kontaktformularerne på hjemmesiden kan benyttes som et nemmere alternativ.

Løbende efteruddannelse er en selvfølge for personalet.

Man kan klage over et advokatfirma til Advokatnævnet som er klageinstans for advokater, medens klager over juristfirmaer stiles til den uafhængige myndighed Forbrugerombudsmanden

De er sikret mod eventuelle fejl via firmaets ansvarsforsikring på 2 mio. kroner. Forsikringen dækker alle firmaets produkter inkl. juridisk rådgivning og økonomiske beregninger. Det er muligt at hæve forsikringsværdien ved enkelte større sager.

Vælger du Juristfirmaet.dk som din rådgiver, har du valgt en personlig rådgivning, hvor din sag bliver varetaget af en jurist fra start til slut. “Det  er rart, når en rådgiver giver sig tid til at sætte sig ind i vores situation og kommer med konkrete løsningsforslag!” siger mange.

Deres sag bliver ikke omtalt – vi respekterer tavshedspligten.

Ret til prisændringer forbeholdes.

Et profilbillede af Jørn Nikolajsen

Jurist

  • Jørn Nikolajsen

Adresser: 

Odin Havnepark, Lumbyvej 11 D, 5000 Odense C        Fri parkering og elevator       

Slagteriets Udviklingspark, Havneparken 2, 7100 VejleFri parkering og elevator                 

Kontakt: 

Telefon: 88131013   

Email: mail@juristfirmaet.dk

Kontor:  Man – Fre:  09.00 – 18.00                    Telefon: Man – Lør: 09.00 – 18.00     

Sociale Medier

Copyright © 2007 Juristfirmaet.dk | CVR 25988035 | Webmaster Erik Ravn Nikolajsen