Gæld

Gæld har mange ansigter - sørg for at få penge til tiden 


Har du penge eller varer til gode og har skyldner ikke overholdt sin del af aftalen, kan det være nyttigt at sikre sine værdier mod gæld og insolvens. Det gør du ved at inddrive dine fordringer ved inkasso eller anmelde firmaet som insolvens via Juristfirmaets kurator.

Er du insolvent er du ikke længere i stand til at betale dine løbende udgifter. Som skyldner opstår et økonomisk problem der til tider kan løses ved økonomisk rådgivning inden konkursen. 

Rekonstruktion er en måde på at forbedre firmaet likviditet ved hjælp af en kurator, der står for firmaets nødplan og samtidig varetager kreditorernes interesser. Firmaet kan normalt ikke længere optage lån.

Har du meget gæld som privatperson kan du få en gældssanering. Mange forsøger ofte at gøre det selv, men det er svært i en belastet situation og det viser statistikken, hvor kun en 1/3 får godkendt saneringen af myndigheden.

Juristfirmaet.dk er autoriseret til at udføre inkassovirksomhed. Denne autorisation kan forevises – skulle skyldner undtagelsesvis forlange det.

Hvad enten din position er kreditor eller debitor, så er det altid vigtigt at have reglerne på plads, så man ikke påtager sig unødvendige tab.

At være i forkøbet er det samme som at forbedre sin likviditet.

I undermenuerne oplyses om de mangeartede måder gælden kan inddrives eller værdierne sikres.

Inkasso gæld

Fogedretten

Tvangsauktion

Tvangsauktion gæld

Gældssanering gæld

Rekonstruktion

Et firma kan  få en analyse af den økonomiske situation inden forskellige tiltag iværksættes.

 

gæld
gæld

Telefon: 8813 1013

Email: mail@juristfirmaet.dk

Kontor:   Man – Fre: 09 – 16

Online:  Man – Lør: 08 – 18   

Sociale Medier

Copyright © 2007 – 2021 Juristfirmaet.dk | CVR 25988035 | Webmaster Erik Ravn Nikolajsen