Fogedretten

Retslig inddrivelse 

Fogedrettens sagsomkostninger betales af skyldner, når hele beløbet er inddrevet. Er skyldner ude af stand til at betale, selv om den pågældende har fået dom, betaler kreditor omkostningerne. Du kan se hvad retsafgifter koster på fogedens hjemmeside på dette link

En dom forældes først efter 10 år.

Har din debitor/skyldner en dårlig økonomi og føler du som kreditor, at dine udlånte penge eller penge ved et salg eller penge for udført arbejde er i farezonen, fordi debitor/låntager ikke kan betale sine regninger – er der mulighed for at sikre pengene ved at Juristfirmaet indhenter en dom på det skyldige beløb og foretager udlæg og efterfølgende sælger skyldners udlagte genstand på auktion.

Udlæg kan sammenlignes med en pantesikkerhed.

Udlæg foretages typisk i fast ejendom eller bilen.

Kreditor kan forlange auktion over skyldners udlagte værdier, når der en mulighed for dækning af ens tilgodehavende.

Den første kreditor der tager udlæg i f.eks. ejendommen er bedre beskyttet end de efterfølgende kreditorer som senere foretager udlæg. Her er princippet “først til mølle” afgørende. Bliver ejendommen solgt på tvangsauktion – bliver de sidst foretagne udlæg i ejendommen sandsynligvis ikke overtaget af køber.

Fogedretten tager sig af mange andre sager end inddrivelse som Juristfirmaet også kan hjælpe med. Se fogedrettens opgaver på dette link

Ret til pris- og produktændringer forbeholdes.

Fogedretten
Fogedretten

Kontaktformular

Indsæt dokumenter til sagsbehandlingen eller anmod om et uforpligtigende tilbud. Du kan blive ringet op til en gratis samtale eller afgive en ordre i formularen.

  Kontakt: 

  Telefon: 8813 1013

  Email: mail@juristfirmaet.dk

  Kontor:   Man – Fre: 09 – 16

  Online:  Man – Lør: 08 – 18   

  Sociale Medier

  Copyright © 2007 – 2021 Juristfirmaet.dk | CVR 25988035 | Webmaster Erik Ravn Nikolajsen