Gældssanering

Personlig konkurs

Gældssanering kan afvikle din økonomiske nedtur. Uoverskuelig gæld bremser virkelyst og skaber problemer for omverdenen. Personlig konkurs er næsten umulig at komme ud af, uden hjælp.

Juristfirmaet.dk arbejder med 2 løsninger:

 • Indgå et privat forlig med dine kreditorer. Denne løsning kan være den rigtige. Din økonomi, gældsforpligtelser, job- og familiesituation gennemvendes for at opnå et forlig der giver mere luft i økonomien der udmunder i en skriftlig  accept om nedsættelse af gælden fra kreditorerne. 
 • Ved gældssanering: Der skal være en vis form for stabilitet i dit liv, således at det er muligt at indgå en afdragsordning med dine kreditorer, samtidig med at du skal være indstillet på et rådighedsbeløb svarende til bistandsniveau i 3 eller 5 år. Men så er gælden også afviklet helt eller delvist. Gælden kan i særlige tilfælde slettes , hvis du ikke har nogen mulighed for at betale af i fremtiden.

Juristfirmaet kan bistå dig med ansøgningen om gældssanering og deltage som din bisidder i det indledende møde i skifteretten. Herefter overtager skifteretten ansvaret. Du kan ikke få økonomisk hjælp til ansøgningen hos det offentlige.

Det forberedende arbejde er afgørende for muligheden for sanering af din gæld. Kun 1 ud af 4 får bevilliget gældssanering hos det offentlige. Du skal være opmærksom på, at ikke al gæld kan saneres. F.eks. lån forbrugt til fornøjelser.

Virksomhedskonkurs gældssanering

Skyldneren som har pådraget sig personlig gæld ved erhvervsmæssig virksomhed kan også begære gældssanering.

personlig konkurs gæld bankerot fallit skifteretten
Gældssanering

Ring mig op – Anmod om tilbud – Tilføj dokumenter til sagsbehandlingen – Bestil online

  Adresser: 

  Anderupvænget 7, 5270 Odense N

  Havneparken 2, 7100 Vejle C

  Telefon: 8813 1013

  Email: mail@juristfirmaet.dk

  Kontor:   Man – Fre: 09 – 16

  Online:  Man – Lør: 08 – 18   

  Sociale Medier

  Copyright © 2007 – 2022 Juristfirmaet.dk | CVR 25988035 | Webmaster Erik Ravn Nikolajsen