Gældssanering

En personlig konkurs er næsten umulig at komme ud af, uden hjælp. Uoverskuelig gæld bremser virkelyst og skaber problemer for omverdenen. At finde en økonomisk ordning for alle involverede parter er et kunstværk.

Juristfirmaet.dk arbejder med 2 løsninger:

 • Indgå et privat forlig med dine kreditorer. Denne løsning kan være den rigtige. Din økonomi, gældsforpligtelser, job- og familiesituation gennemvendes for at opnå et forlig der giver mere luft i økonomien, end en gældssanering.
 • Ved gældssanering: Der skal være en vis form for stabilitet i dit liv, således at det er muligt at indgå en afdragsordning med dine kreditorer, samtidig med at du skal være indstillet på et rådighedsbeløb svarende til bistandsniveau i 3 eller 5 år. Men så er gælden også afviklet helt eller delvist. Gælden kan i særlige tilfælde slettes , hvis du ikke har nogen mulighed for at betale af i fremtiden.

Juristfirmaet kan bistå dig med ansøgningen om gældssanering og deltage som din bisidder i det indledende møde i skifteretten. Herefter overtager skifteretten ansvaret og Juristfirmaet kan være medhjælper for skifteretten. Du kan ikke få økonomisk hjælp til ansøgningen og det indledende møde.

Det forberedende arbejde er afgørende for muligheden for sanering af din gæld. Kun 1 ud af 4 får bevilliget gældssanering. Du skal være opmærksom på, at ikke al gæld kan gældsaneres. F.eks. lån forbrugt til fornøjelser.

Skyldneren som har pådraget sig personlig gæld ved erhvervsmæssig virksomhed kan også begære gældssanering.

personlig konkurs
Gældssanering

Bestil online – Ring mig op – Anmod om tilbud – Tilføj dokumenter til sagsbehandlingen.  

  Telefon: 8813 1013

  Email: mail@juristfirmaet.dk

  Kontor:   Man – Fre: 09 – 16

  Online:  Man – Lør: 08 – 18   

  Sociale Medier

  Copyright © 2007 – 2021 Juristfirmaet.dk | CVR 25988035 | Webmaster Erik Ravn Nikolajsen