Profil

Profil beskriver firmaets baggrund og relevante emner 

Erfaring virksomhedsprofilprofil

Profil af grundlæggeren Juristfirmaet.dk Jørn Nikolajsen som er cand. jur., fra 1989 og har de  sidste 16 år været praktiserende jurist.

Erfaring som borgmester- og magistrat jurist og koncernjurist i en større produktions/salgsvirksomhed, advokatfuldmægtig og selvstændig i firmaet Husjuristen.dk. Udlært trælastmand med international erfaring.

Medieadgang

Foruden nærværende hjemmeside kan der opnås adgang til firmaet på legaloffice.dk, Facebook, Instagram, inkassojuristen.dk og husjuristen.dk

Sikkerhed

Juristfirmaet.dk er et juristfirma. Juristfirmaer tilbyder mange forskellige juridiske ydelser. En jurist og en advokat har den samme uddannelse  fra universitetet.

Klienten har krav på den bedste service. Brugervenlighed er i centrum med et let forståeligt sprog og en hurtig sagsbehandling som de vigtige servicefaktorer. Forudsætningen herfor er i dag et avanceret kontormiljø med det nyeste edb/internet-udstyr på markedet. Juristfirmaet.dk har faciliteterne og ønsker at give klienten de bedste svar så hurtigt som muligt, altid opdateret og relevant. 

Profil og sikkerhed følges ad til gavn for klienten. Konstant løbende juridisk kvalitetsstyring og logistikudvikling kontrolleret af et moderne edb-miljø, giver et stort fagligt overblik. Sidegevinsten er en hurtigere og sikrere sagsbehandling.

Vi overholder General Data Protection Regulation (GDPR) i databeskyttelsesforordningen og garanterer at dine personlige oplysninger ikke overlades til uvedkommende. 

Computerne er sikret mod hackere via et professionelt net hotel der beskytter sitet og firmaets e-mails. En avanceret router i bygningen og firmaets automatisk opdaterede anti virusprogram med firewall m.m. i computere og smartphones beskytter ligeledes klientens personlige data.

Alle computere og smartphones har adgangskoder og tager løbende back-up af journaler mv., der kopieres til et eksternt krypteret medie sikret mod uautoriseret brug.

Firmaet kan sende og modtage e-mails med digital signatur.

Ønsker du at maile et dokument kan det sendes krypteret, så ingen har mulighed for at hacke meddelelsen undervejs til Juristfirmaet. Kontaktformularerne på hjemmesiden kan benyttes som et nemmere alternativ.

Personale

Netværk med advokater eller jurister giver inspiration til udveksling af erfaringer og faglig viden.

Løbende efteruddannelse er en selvfølge for personalet.

Uopfordret ansøgning sendes til persondata@juristfirmaet.dk

Ansvar profil

Man kan klage over et advokatfirma til Advokatnævnet som er klageinstans for advokater, medens klager over juristfirmaer stiles til den uafhængige myndighed Forbrugerombudsmanden.

De er sikret mod eventuelle fejl via firmaets ansvarsforsikring på 2 mio. kroner. Forsikringen dækker alle firmaets produkter inkl. juridisk rådgivning og økonomiske beregninger. Det er muligt at hæve forsikringsværdien ved enkelte større sager.

Deres sag bliver ikke omtalt – vi respekterer tavshedspligten.

Vælger du Juristfirmaet.dk som din rådgiver, har du valgt en personlig rådgivning, hvor din sag bliver varetaget af den samme jurist fra start til slut. “Det  er rart, når en rådgiver giver sig tid til at sætte sig ind i vores situation og kommer med konkrete løsningsforslag!” siger mange.

Ret til prisændringer forbeholdes. 

Firmaprofil firmaoplysninger juristfirmaet.dk virksomhedsoplysninger virksomhedsprofil
Jurist Jørn Nikolajsen

Kontakt

Ring mig op – Anmod om tilbud – Tilføj dokumenter – Bestil online

    Telefon: 8813 1013   Man – Lør: 09 – 18

    Kontor: Man – Fre: 09 – 16  

    Email: mail@juristfirmaet.dk

    Copyright © 2007 – 2022 Juristfirmaet.dk | CVR 25988035 | Webprogrammør Erik Ravn Nikolajsen