Profil

Profil beskriver firmaets baggrund og relevante emner 

Erfaring profil

Profil af grundlæggeren Juristfirmaet.dk Jørn Nikolajsen som er cand. jur., fra 1989 og har de  sidste 16 år været praktiserende jurist.

Erfaring som borgmester- og magistrat jurist og koncernjurist i en større produktions/salgsvirksomhed, advokatfuldmægtig og selvstændig i firmaet Husjuristen.dk. Udlært trælastmand med international erfaring.

Foruden nærværende hjemmeside kan der opnås adgang til firmaet på legaloffice.dk, Facebookinkassojuristen.dk,  husjuristen.dk

Priser virksomhedsprofil

Mange af ydelserne har faste priser se inkasso, køber- og sælgerrådgivning, testamente, ægtepagt, dødsbobehandling, Selvsalg ejerbolig og Fundet køber selv. Andre ydelser har vejledende priser beregnet ud fra et computerprogram. Andre opgaver beregnes ud fra timepriser, se nedenfor. Du er altid velkommen til at få et gratis tilbud. Benyt kontaktformularen forneden.

Den første kommunikation er altid gratis. Er der et større materiale som skal gennemgås forinden sagen kan vurderes, er denne gennemgang ikke en del af den første kommunikation, hvorfor denne del afregnes særskilt på timebasis.

Afhængig af sagens karakter lægges et depositum hvis du f. eks. har bopæl i udlandet. Aflyses et møde afkræves et gebyr på kr. 500,-  fordi der er arbejde med at forberede sig; samtidig med der er oprettet en journal.  

For hver ordre er der et gebyr på kr. 240,-  ex. moms til dækning af materialer og journalisering (opbevaring af sikker data). 

Er det smartere at tage ud til kunden og klare de juridiske opgaver på stedet, gøres det mod et kørselssalær på kr. 400,- ex. moms, dog ikke inden for en radius fra kontorerne på 15 kilometer.

Du kan betale via Mobilepay til +45 20 32 32 40 eller via netbank reg.nr. 3578 – kto.nr. 0010533902 Danske Bank. Husk at tilføje journalnummeret eller fuld navn og adresse. 

Lægger du penge ud til sagsbehandlingen f.eks. deponerer tinglysningsafgift til staten, indsættes beløbet på klientkontoen reg.nr. 3578 kto.nr. 11003389 Danske Bank tilføjet journalnummer.

Ud over listepriserne er der timepriser, som tages efter det faktiske timeforbrug som enhver professionel jurist på det faglige område ville have brugt på netop din sagsbehandling.

 – private   kr. 1.900,-  inkl. moms

 – erhverv  kr. 2.100,- ex. moms

Sikkerhed

Juristfirmaet.dk er et juristfirma. Juristfirmaer tilbyder mange forskellige juridiske ydelser. En jurist og en advokat har den samme uddannelse  fra universitetet.

Klienten har krav på den bedste service. Brugervenlighed er i centrum med et let forståeligt sprog og en hurtig sagsbehandling som de vigtige servicefaktorer. Forudsætningen herfor er i dag et avanceret kontormiljø med det nyeste edb/internet-udstyr på markedet. Juristfirmaet.dk har faciliteterne og ønsker at give klienten de bedste svar så hurtigt som muligt, altid opdateret og relevant. 

Profil og sikkerhed følges ad til gavn for klienten. Konstant løbende juridisk kvalitetsstyring og logistikudvikling kontrolleret af et moderne edb-miljø, giver et stort fagligt overblik. Sidegevinsten er en hurtigere og sikrere sagsbehandling.

Vi overholder General Data Protection Regulation (GDPR) i databeskyttelsesforordningen og garanterer at dine personlige oplysninger ikke overlades til uvedkommende. 

Computerne er sikret mod hackere via et professionelt net hotel der beskytter sitet og firmaets e-mails. En avanceret router i bygningen og firmaets automatisk opdaterede anti virusprogram med firewall m.m. i computere og smartphones beskytter ligeledes klientens personlige data.

Alle computere og smartphones har adgangskoder og tager løbende back-up af journaler mv., der kopieres til et eksternt krypteret medie sikret mod uautoriseret brug.

Firmaet kan sende og modtage e-mails med digital signatur.

Ønsker du at maile et dokument kan det sendes krypteret, så ingen har mulighed for at hacke meddelelsen undervejs til Juristfirmaet. Kontaktformularerne på hjemmesiden kan benyttes som et nemmere alternativ.

Personale

Netværk med advokater eller jurister giver inspiration til udveksling af erfaringer og faglig viden.

Løbende efteruddannelse er en selvfølge for personalet.

Uopfordret ansøgning sendes til persondata@juristfirmaet.dk

Ansvar profil

Man kan klage over et advokatfirma til Advokatnævnet som er klageinstans for advokater, medens klager over juristfirmaer stiles til den uafhængige myndighed Forbrugerombudsmanden.

De er sikret mod eventuelle fejl via firmaets ansvarsforsikring på 2 mio. kroner. Forsikringen dækker alle firmaets produkter inkl. juridisk rådgivning og økonomiske beregninger. Det er muligt at hæve forsikringsværdien ved enkelte større sager.

Deres sag bliver ikke omtalt – vi respekterer tavshedspligten.

Vælger du Juristfirmaet.dk som din rådgiver, har du valgt en personlig rådgivning, hvor din sag bliver varetaget af den samme jurist fra start til slut. “Det  er rart, når en rådgiver giver sig tid til at sætte sig ind i vores situation og kommer med konkrete løsningsforslag!” siger mange.

Ret til prisændringer forbeholdes. 

Firmaprofil firmaoplysninger juristfirmaet.dk virksomhedsoplysninger virksomhedsprofil
Jurist Jørn Nikolajsen

Kontakt

Ring mig op – Anmod om tilbud – Tilføj dokumenter til sagsbehandlingen – Bestil online

    Telefon: 8813 1013   Man – Lør: 09 – 18

    Kontor: Man – Fre: 09 – 16  

    Email: mail@juristfirmaet.dk

     

    Copyright © 2007 – 2022 Juristfirmaet.dk | CVR 25988035 | Webmaster Erik Ravn Nikolajsen