Kontrakter

Kontrakter inden for erhvervslivet skulle gerne have et fundament der afspejler den enkelte virksomheds ønske og behov 

Kontrakter bør være er et stykke håndværk, der skabes ud fra den virkelighed hvori virksomheden agerer. Hvis man blot kopier en standard kommer de udslagsgivende specifikke kompetencer ikke til sin ret. 

Alt for ofte udarbejdes aftalen udelukkende af den økonomisk stærkeste part og det påvirker risikoen for den svageste part markant.

 • Nu kan virksomhedslederne og privatpersoner underskrive dokumenter digitalt. Den digitale underskrift foregår på nettet via et internationalt anerkendt IT-firma, som opbevarer en digital kopi af aftalen.      
 • Kontrakter på engelsk udfærdiges også af Firmajuristen.
 • Alle nye aftaler bliver først udfærdiget som udkast.
 • Den indledende samtale er selvfølgelig gratis

Udfærdigelse:

af en kontrakt vil næsten altid være afhængighed af sparring med den part som ønsker kontrakten udarbejdet eller som har behov for gennemgang af en aftale inden underskrift.

Forskellige kontrakter

i erhvervslivet. Skal I bruge f. eks. service- og leveringsbetingelser kan I bestille en tid nede i kontaktformularen eller på Facebook. 

Leverancer, projektaftaler, IT-aftaler, udførelseskontrakter, ejeraftaler, interessentkontrakter, jo listen er lang og udformes efter ønske inden for lovens rammer. 

Har dit firma en kontrakt som inden underskrift burde gennemgås eller vurderes af nye friske øjne, kan du uploade dokumentet i kontaktformularen og få svar inden for kort tid. Vi anbefaler en telefonsamtale forinden.

 
Dokumenter aftaler koncipere kontrakter skriftlig aftale
Aftale stadfæstet

Ring mig op – Anmod om tilbud – Tilføj dokumenter – Bestil online

  Telefon: 8813 1013   Man – Lør: 09 – 18

  Kontor: Man – Fre: 09 – 16  

  Email: mail@juristfirmaet.dk

  Copyright © 2006 – 2023 Juristfirmaet.dk | CVR 25988035 | Webprogrammør Erik Ravn Nikolajsen