Fast ejendom

Fast ejendom ved køb og salg af ejendomme er en kringlet disciplin.

Søg sikkerhed hos en professionel rådgiver. Juristfirmaet sørger for korrespondancen til de involverede aktører og myndighederne. Undgå faldgrupper og få alle dokumenter og bilag gennemgået.

Ejendomsrådgivning er fulgt op med en professionel ansvarsforsikring der dækker eventuelle juridiske og økonomiske fejl i forbindelse med boligrådgivningen. Tryghed og ansvar følges ad sammen med rådgivning fra A – Z.

Bilag kan løbe op i 300 sider, forsikringer, ejendomsforbehold, bygningen, grunden, undergrunden, forurening, udendørs rør, lokalplaner, servitutter, skødekonto, sælgerkrav, forhandling, banker og realkreditinstitutioner – jo der er mange indfaldsvinkler.

Find de ejendomstyper du ønsker juridisk rådgivning om i menuerne. Kan ses nedenfor:

Køberrådgivning eller Sælgerrådgivning, 

Fundet Køber – ejerboliger uden mægler,

Selvsalg ejerboliger, vis dit hus frem uden mægler,

Erhvervslokaler,

Entrepriseret,

Land- og skovbrug, gartnerier,

Lejeret.

Skal du giftes eller arve kommer ejendomme ganske ofte i spil. Testamenter og særeje kan være omfattet af ejendomsret, ligeså med dødsboer og firmaopkøb.

Jurister og advokater er uafhængige rådgivere på ejendomsmarkedet. Banker, kreditorforeninger, ejendomsmæglere og forsikringsselskaber er ofte afhængige af hinanden og det påvirker/indsnævrer kundens beslutningskompetencer, ligesom udvalget af tjenesteydelser indsnævres.

Ved sælgerrådgivning er det en god ide, at få gennemgået salgsvurderingen, formidlingsaftalen og provenuberegningen fra en ejendomsmægler, medmindre du sælger direkte ved Selvsalg eller benytter Fundet Køber.

Rådgivning inden for fast ejendom, ydes over hele landet med landsfaste broer. Din geografiske placering er ikke så vigtig og ofte vælges Skype eller telefonen som kommunikationsmiddel, udover e-mail korrespondancen. 

Det koster ikke noget at spørge ind til særlige områder omkring rådgivningen eller prisen.

fast ejendom
Ejendomshandler

Kontakt: 

Telefon: 8813 1013

Email: mail@juristfirmaet.dk

Kontor:   Man – Fre: 09 – 16

Online:  Man – Lør: 08 – 18   

Sociale Medier

Copyright © 2007 – 2021 Juristfirmaet.dk | CVR 25988035 | Webmaster Erik Ravn Nikolajsen