Om firmaet

Om firmaet - beskriver firmaets baggrund og relevante emner 

Erfaring firmaprofil

Profil af Jørn Nikolajsen cand. jur. fra 1989. Foruden en aktiv karriere inden for det private og offentlige system har han de seneste 18 år været grundlægger og indehaver af Juristfirmaet.dk. 

Firmaet har udviklet eget økonomi system til forbedring af effektiviseringen og overblikket. Firmaet har opbygget deres sagsbehandling efter agile paradigmer der udvikler dokumentstrukturen og indholdet løbende. Resultatet er en forbedret skriftlig kommunikation og hurtigere sagsbehandling. Fejl undgås til glæde for kunden og sagsbehandleren får mere overskud til at varetage dine interesser.

Medieadgang firmaprofil

Foruden nærværende hjemmeside kan der opnås adgang til firmaet på legaloffice.dk, Facebook, Instagram, inkassojuristen.dk og husjuristen.dk

Sikkerhed firmaoplysninger

Juristfirmaet.dk er et juristfirma. Juristfirmaer tilbyder mange forskellige juridiske ydelser. En jurist og en advokat har den samme uddannelse  fra universitetet.

Klienten har krav på den bedste service. Brugervenlighed er i centrum med et let forståeligt sprog og en hurtig sagsbehandling som de vigtige servicefaktorer. Forudsætningen herfor er i dag et avanceret kontormiljø med det nyeste edb/internet-udstyr på markedet. 

Konstant løbende juridisk kvalitetsstyring og dokumentudvikling kontrolleret af et moderne edb-miljø, giver et stort fagligt overblik. Sidegevinsten er en hurtigere og sikrere sagsbehandling.

Vi overholder General Data Protection Regulation (GDPR) i databeskyttelsesforordningen og garanterer at dine personlige oplysninger ikke overlades til uvedkommende. 

Computerne er sikret mod hackere via et professionelt net hotel der beskytter sitet og firmaets e-mails. En avanceret router i bygningen og firmaets automatisk opdaterede anti virusprogram med firewall m.m. i computere og smartphones beskytter ligeledes klientens personlige data.

Alle computere og smartphones har adgangskoder og tager løbende back-up af journaler mv., der kopieres til et eksternt krypteret medie sikret mod uautoriseret brug. 

Firmaet kan sende og modtage e-mails krypteret.

Kontaktformularerne på hjemmesiden kan benyttes som et nemt og sikkert alternativ.

Personale Om firmaet

Netværk med advokater eller jurister giver inspiration til udveksling af erfaringer og faglig viden.

Løbende efteruddannelse er en selvfølge for personalet.

Uopfordret ansøgning sendes til persondata@juristfirmaet.dk

Ansvar virksomhedsoplysninger 

Man kan klage over et advokatfirma til Advokatnævnet som er klageinstans for advokater, medens klager over juristfirmaer stiles til den uafhængige myndighed Forbrugerombudsmanden.

De er sikret mod eventuelle fejl via firmaets ansvarsforsikring Forsikringen dækker alle firmaets produkter inkl. juridisk rådgivning og økonomiske beregninger. Det er muligt at hæve forsikringsværdien ved enkelte større sager.

Din sag bliver ikke omtalt – vi respekterer tavshedspligten.

Vælger du Juristfirmaet.dk som din rådgiver, har du valgt en personlig rådgivning, hvor din sag bliver varetaget af den samme person fra start til slut. “Det  er rart, når en jurist giver sig tid til at sætte sig ind i vores situation og kommer med konkrete løsningsforslag!” siger mange.

Firmaprofil firmaoplysninger juristfirmaet.dk virksomhedsoplysninger virksomhedsprofil om os
Jurist Jørn Nikolajsen

Kontakt

Vil du – ringes op – tilføje dokumenter – anmode om tilbud – afgive ordre

    Copyright © 2006 – 2024 Juristfirmaet.dk | CVR 25988035 | Webprogrammør Erik Ravn Nikolajsen