Samlever

Samlever kan oprette samlivsforholdet praktisk og juridisk  

Samlivspakken samlever

De vigtige dokumenter klarlægger forholdet omkring jeres ejendele – effekter – fast ejendom – gensidige testamenter – forsikringer/pensioner – begunstigelseserklæringer – under samlivet og ved dødsfald. Ønsker den ene af jer f.eks. at overtage fast ejendom ved den andens ejers død er det meget vigtigt at forberede sig med et gensidigt testamente i samlivsforhold.

Der kan være fordele ved ikke at være gift når det f.eks. drejer sig om beskyttelse af ens formue mod samleverens kreditorer.

Ophæves samlivet kan der opstå uventede situationer, som kræver juridisk holdbare løsninger.

Opløsningspakken ugifte

Omfatter dokumenter om f.eks. fælles forældremyndighed – aftale om børnebidrag og samværsretten med børnene. Du skal muligvis tilbagekalde et testamente eller ændre det, ligesom krydslivsforsikringer opsiges eller ændres. Har I endnu ikke fået en bodelingsoverenskomst der beskriver jeres respektive ejendele er det på tide, at få den lavet. Bor I til leje skal lejekontrakten muligvis ændres. I skal så vidt muligt frigøre jer fra jeres gensidige økonomiske forpligtigelser. Det er ikke nemt, uden en uvildig rådgiver.

Samlevere har fordele ved skriftlige aftaler 

Aftaler om hus,  salg af hus, friværdi, pensioner, indbo m.m. nedfældes skriftligt af en uvildig jurist.

I et ugift samlivsforhold er der ingen arveret eller økonomisk lovmæssig deling af ens formue ved ophør af samlivet. Dette kan dog tilnærmelsesvis ændres  ved et  samlevertestamente og via afgiftsfrie gavebreve. 

samlivsforhold ugifte samlevere på polsk
Samlivsforhold

Ring mig op – Anmod om tilbud  Afgiv ordre – Tilføj dokumenter 

    Copyright © 2006 – 2023 Juristfirmaet.dk | CVR 25988035 | Webprogrammør Erik Ravn Nikolajsen