Skilsmisse

I kan få en skilsmisse eller blive separeret og samtidigt få ordnet alle papirerne på een gang. I sparer tid og undgår faldgruber. Aftaler som skulle have været på plads. At være enig i starten er ikke det samme som at være enig fremover.

Aftaler om hus, salg af hus, friværdi, børn, samvær, forældremyndighed, pensioner, indbo m.m. bør være på plads.

Et skilsmisseskøde er en hurtig og billig måde at overdrage ejendommen på til den anden part.

Vil partnerne give forholdet en ekstra chance tilbydes der mediation, hvor mediatoren styrer og leder mødet som en neutral aktør. Partnerne finder selv frem til en løsning gennem selektiv dialog og mødet kan afsluttes med et skriftligt forlig.

Er man uenig om de økonomiske aspekter ved forholdets afslutning, kan det være befriende at overdrage dette ansvar til en erfaren jurist.

Er ægteparret ikke enige og forelægger der en længere periode hvor parterne ligger i forhandlinger, kan denne periode syntes meget lang. Når det lykkes at komme overens med de juridiske og økonomiske  aspekter, ærgrer man sig ikke længere over uoverensstemmelsen.

Er parret allerede skilt og er der ikke indgået nogen skriftlige aftaler efter bruddet, kan parterne inden for en overskuelig fremtid stadig nå at kontakte Juristfirmaet og oprette et legitimt og skattemæssigt forløb udadtil.

samvær
Samvær

Kontaktformular

Indsæt dokumenter til sagsbehandlingen eller anmod om et uforpligtigende tilbud. Du kan blive ringet op til en gratis samtale eller afgive en ordre i formularen.

  Kontakt: 

  Telefon: 8813 1013

  Email: mail@juristfirmaet.dk

  Kontor:   Man – Fre: 09 – 16

  Online:  Man – Lør: 08 – 18   

  Sociale Medier

  Copyright © 2007 – 2021 Juristfirmaet.dk | CVR 25988035 | Webmaster Erik Ravn Nikolajsen